Типові комплекти овочесховищ

Типові проекти овочесховищ – це голландські та італійські технології для українських кліматичних умов.

У співпраці з італійськими і фінськими компаніями, які постачають, налаштовують і запускають технології зберігання овочів і фруктів, ми розробили серію типових планувальних рішень будівель овочесховищ.

Типові комплекти овочесховищ

Серія ФЕРМЕР

від 1000 до 3500 тон

Серія УНІВЕРСАЛ

від 1750 до 2000 тон

Серія ГОСПОДАРСТВО

від 7500 до 8000 тон

Серія ЛОГІСТИК

до 24 000 тон

В типових проектах овочесховищ використовуються два види швидкомонтуємих будівель:

каркасні будівлі із тонкостінних сталевих конструкцій і спеціальних сендвіч-панелей,

безкаркасні арочні будівлі.

Типові комплекти овочесховищ, в першу чергу, орієнтовані на виконання технологічних вимог ефективної експлуатації.

Технічні та експлуатаційні характеристики наших овочесховищ дозволяють зменшити втрати під час зберігання в них овочів і фруктів. Плюс у вас завжди буде можливість, у випадку необхідності, добудувати, перепланувати, демонтувати або перенести овочесховище на нове місце.

Овочесховище «під ключ» включає:

розробку концепції овочесховища, розрахунок строку окупності і техніко-економічного обґрунтування проекту,

розробку технічного завдання для проектування,

проектування,

влаштування підлог,

прокладання внутрішніх та зовнішніх інженерних мереж

монтажні та пусконалагоджувальні роботи,

техніко-економічний аналіз вибору оптимального планування об’єкту з обґрунтуванням застосування технологічних і планувальних рішень,

розрахунок повної кошторисної вартості об’єкту,

виготовлення і монтаж комплекту металоконструкцій будівлі, обшивку будівлі,

монтаж напірних стін для зберігання навалом,

підбір, постачання і монтаж кліматичного і технологічного обладнання, сортувальних та пакувальних ліній,

гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Універсальне застосування

На сьогоднішній день наші типові рішення вигідно відрізняються за ключовими аспектами:

чітке дотримання умов зберігання заданого виду і кількості продукції,

відповідність санітарно-гігієнічним вимогам,

продумана складська логістика: зручність завантаження, відвантаження, організації перебору, сортування, контролю якості продукції, що зберігається,

надійність управління кліматом,

підготовка до зберігання і переробка овочів,

енергоефективність будівель і систем зберігання,

стислі строки реалізації проекту.